Registrarse  |  Chat  |  Buscar  |  Miembros  |  Grupos de Usuarios  |  Login 
Responder al tema
 Un risoto de ceps del cocinero fiel 
anninya
Site Admin


Registrado: 15 Oct 2009
Mensajes: 51
Responder citando


Tallem una ceba a quadradets i la posem amb una mica d´oli a una cassola ample i poc fonda, quan estigui transparent, li tirem un all trinxat (o tallat molt petit), ho salpebrem, un cop dauradet, li aboquem els ceps i li donem quatre voltes, tirem l´arròs i ho barregem tot bé, tirem un got de vi blanc. Un cop l´arròs hagi absorbit el vi, anirem tirant cullarots de caldo de pollastre, d´un en un i que l'arròs el vagi absorbint.
Quan ja estigui al nostre gust, apagarem el foc, tirarem formatge Parmesano ratllat i ho barrejarem tot molt bé.
Ver perfil de usuario Enviar mensaje privado Enviar email
  
anninya
Site Admin


Registrado: 15 Oct 2009
Mensajes: 51
Responder citando
he de dir que el vaig fer ahir per sopar, soparet de nenes amb la Gemma i la Judith, i crec que va quedar força bò, de no ser així no l'hagués penjat!!!!!!
Ver perfil de usuario Enviar mensaje privado Enviar email

Puede publicar nuevos temas en este foro
No puede responder a temas en este foro
No puede editar sus mensajes en este foro
No puede borrar sus mensajes en este foro
No puede votar en encuestas en este foro
Todas las horas son GMT  
Página 1 de 1  
  
  
 Responder al tema  

Crear foro gratis | foros de Colecciones | Hosting gratis | soporte foros | Contactar | Denunciar un abuso | FAQ | Foro ejemplo

Para vps hosting ssd en Desafiohosting.com