Registrarse  |  Chat  |  Buscar  |  Miembros  |  Grupos de Usuarios  |  Login 




Responder al tema
 Medallas de los húsares 
anninya
Site Admin


Registrado: 15 Oct 2009
Mensajes: 51
Responder citando
Ingredients:
150 gr de mantega tova
150 gr de sucre
3 culleradetes de sucre avainillat
un pesic de sal
2 yemes d´ou
100 gr d'avellanes moltes
200 gr de farina
4 cullerades de sucre llustre
100 gr de gelatina de grosella (jo li vaig posar de frambuesa)

Varrejar tot menys el sucre llustre i fer una massa, reposar 2 hores a la nevera. Preescalfar el forn a 200º i posar paper sulfuritzat. Amb la massa fer dos cilindres de 3 cms de diàmetre. Tallar rodanxes d´un cm, fer una marca profunda en el centre de cada rondanxa (jo vaig fer servir un tap de suro), posem les medalles a la safata de forn amb paper sulfuritzat , i les fem, sobretot vigilar, són molt ràpides de fer entre 5 i 10 min. Refredar, espolvorejar sucre llustre i omplir els forats amb gelatina de grosella. Esperar que s'assequi. IMPORTANT, és una galeta moooolt fràgil, compte al manipular-la.



Ver perfil de usuario Enviar mensaje privado Enviar email

Puede publicar nuevos temas en este foro
No puede responder a temas en este foro
No puede editar sus mensajes en este foro
No puede borrar sus mensajes en este foro
No puede votar en encuestas en este foro
Todas las horas son GMT  
Página 1 de 1  
  
  
 Responder al tema  


Crear un foro | foros de Colecciones | Hosting gratis | soporte foros | Contactar | Denunciar un abuso | FAQ | Foro ejemplo

Para vps para wordpress ssd en Desafiohosting.com