Registrarse  |  Chat  |  Buscar  |  Miembros  |  Grupos de Usuarios  |  Login 




Responder al tema
 Llom de porc amb mel i cervesa (llaminera de porc) 
anninya
Site Admin


Registrado: 15 Oct 2009
Mensajes: 51
Responder citando
Preparació: 10 minuts
Cocció: 10 minuts

1. Puliu la llonza de porc de la pell exterior i deixeu la peça ben neta.
2. Salpebreu-la, i daureu-la per totes bandes en una paella.
3. Poseu-la al damunt d'un paper assecant.
4. A la mateixa paella, desfeu-hi la mel.
5. Afegiu-hi un got de cervesa, i deixeu que es redueixi fins que agafi una textura de salsa.
6. Poseu-hi un pessic de sal i una culleradeta de farina de ceps.
7. Incorporeu-hi altre cop la carn, coeu-la a foc molt lent i aneu-la regant amb el suc.
8. Talleu la poma a rodanxes d'un centímetre i daureu-les en una altra paella amb una mica d'oli.
9. Poseu les rodanxes de poma al plat, talleu la llonza llaminera a medallons i poseu-los al damunt de la poma. Salseu-ho amb la reducció de mel i cervesa.

Ver perfil de usuario Enviar mensaje privado Enviar email
  
aglote



Registrado: 22 Oct 2009
Mensajes: 11
Responder citando
Ehhhh jo això ho he tastat i està de conya!!!! A la mínima que tingui un momentet posaré la recepta del pastís de formatge, està espectacular!!! Razz
Ver perfil de usuario Enviar mensaje privado

Puede publicar nuevos temas en este foro
No puede responder a temas en este foro
No puede editar sus mensajes en este foro
No puede borrar sus mensajes en este foro
No puede votar en encuestas en este foro
Todas las horas son GMT  
Página 1 de 1  
  
  
 Responder al tema  


Crear foro gratis | foros de Colecciones | Hosting gratis | soporte foros | Contactar | Denunciar un abuso | FAQ | Foro ejemplo

Para vps hosting ssd en Desafiohosting.com