Registrarse  |  Chat  |  Buscar  |  Miembros  |  Grupos de Usuarios  |  Login 




Responder al tema
 Llom a la cervesa 
anninya
Site Admin


Registrado: 15 Oct 2009
Mensajes: 51
Responder citando
Ingredients;
12 talls de llom
1 ceba
100 gr de xampinyons
100 gr de nata líquida
1 llauna de cervesa
farina
julivert fresc
oli d'oliva
sal
pebre
1.Enfarineu els talls de llom, prèviament salats, i fregiu-los en una paella amb una mica d'oli. REserveu-los.
2.Piqueu la ceba ben petita i daureu-la a la mateixa paella. Quan comenci a agafar color, afegiu els xampinyons tallats a làmines.
3.Quan els xampinyons estiguin tendres, torneu els talls de llom a la paella i ruixeu-los amb la cervesa. Un cop hagi evaporat la cervesa, afegiu la nata líquida i rectifiqueu de sal i perbre. Afegiu el julivert fresc picat i deixeu-ho coure tot junt uns minuts.


.

Ver perfil de usuario Enviar mensaje privado Enviar email

Puede publicar nuevos temas en este foro
No puede responder a temas en este foro
No puede editar sus mensajes en este foro
No puede borrar sus mensajes en este foro
No puede votar en encuestas en este foro
Todas las horas son GMT  
Página 1 de 1  
  
  
 Responder al tema  


Crea tu foro | foros de Colecciones | Hosting gratis | soporte foros | Contactar | Denunciar un abuso | FAQ | Foro ejemplo

Para vps hosting ssd en Desafiohosting.com