Registrarse  |  Chat  |  Buscar  |  Miembros  |  Grupos de Usuarios  |  Login 




Responder al tema
 CASSOLA DE BACALLÀ I CIGRONS (Receptes del mercat a la taula 
anninya
Site Admin


Registrado: 15 Oct 2009
Mensajes: 51
Responder citando

Ingredients:
700gr de bacallà (fresc)
700gr de cigrons (cuits)
una tassa de brou de peix
1/2 kgr de tomàquets madurs
3 cebes
alls, julivert, pebre vermell, oli d´oliva i sal
Elaboració:
Trinxeu els alls i poseu-los en una cassola amb una mica d'oli, enrossiu una mica i afegiu la ceba tallada petita, deixeu que es faci fins que la ceba sigui transparent, afegiu el pebre vermell i el tomàquet ratllat, coeu tot durant 15 minuts, fins que la salsa quedi un xic espessa. Ara toca afegir els cigrons i el brou de peix, ho deixeu coure 8 minuts aprox, afegiu el bacallà (jo li he demanat a la peixatera que el fes a filets), el deixeu coure 5 minuts, poseu el julivert i uns minuts més de cocció. Lllest!!!

Ver perfil de usuario Enviar mensaje privado Enviar email

Puede publicar nuevos temas en este foro
No puede responder a temas en este foro
No puede editar sus mensajes en este foro
No puede borrar sus mensajes en este foro
No puede votar en encuestas en este foro
Todas las horas son GMT  
Página 1 de 1  
  
  
 Responder al tema  


Crear foro phpbb | foros de Colecciones | Hosting gratis | soporte foros | Contactar | Denunciar un abuso | FAQ | Foro ejemplo

Para vps hosting especialidado en foros phpbb ssd en Desafiohosting.com